Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Annes Life Coaching.


Veien til ditt indre

Tarot og Numerologi 

Bestilling av Numerologi analyse

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Takk for at du kontaktet oss. Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig

Artikkel i nettmagasinet Orakel nr. 2, 2021.     https://www.mystikk.no/

Numerologi – tallet 5

Av Annekarin Athena Angelina Lyyshaug

Tallet 5 i en numerologi analyse, har forskjellige betydninger og egenskaper.

Er du født den 5. 14. eller 23. i måneden, vil avsnittet Fødselsdagstall 5, være spesielt viktig for deg. Dette er også svært heldige datoer for en person med fødselsdagstall 5.

FØDSELSDAGSTALL 5: DIN PERSONLIGHET

Din fødselsdag er knyttet til planeten Merkur, som er en skiftende og urolig planet. Du vil helst oppleve så mye som mulig samtidig. Du bygger dine handlinger på frihet, og har en rask tankegang, er besluttsom og ofte impulsiv. Du kan være rastløs og vil helst ikke gå glipp av noen ting. Det kan resultere i at du noen ganger taper på det du har satt i gang. Men du lar deg ikke stoppe, du bare prøver noe annet i stedet.

I dette tallet ligger også at du lett tiltrekkes egenskaper som handel og penger. Tallet forbindes også med risikotakere, spekulanter og lykkejegere. Dette gjør din personlighet spennende og interessant for andre.

Du har en egen evne til å leve i nuet, og møter derfor alltid spennende mennesker på din vei. Inntrykk kommer og går, og de som gjør mest inntrykk, blir kanskje dine nære venner. Men du tiltrekkes av stadig nye folk, så om noen forsvinner ut av ditt liv, vil det alltid være andre der som er interessante. På den måten vil du aldri være ensom.

Du er den fødte rådgiver med talent for å videreføre lærdom og inspirere andre. Du har en egen evne til å ta beslutninger på gode ideer som fører til inntjening. Det er ditt varemerke.

En person med fødselsdagstall 5 er litt uforbederlig på den måten, at om de er gode, vennlige personer, er det ingenting i verden som kan forandre dette. Er de født med en litt dårlig karakter, er det heller ingenting som kan endre dette. Forandring er likevel grunnleggende og nødvendig. Da kan du bruke dine kreative ideer, tanker og dine analytiske evner.

Du trenger å være målbevisst i livet ditt. Når du tar hensyn til dette, vil du ha suksess. Målene dine vil bli som et kompass i ditt liv. Du har talent for ledelse og er både intelligent og metodisk. Du er praktisk og sensitiv, og har lederegenskaper med en spesiell evne til å analysere enhver situasjon og sette denne i forbindelse med den ytre verden. En positiv holdning i livet gir deg muligheten til å få alt: Ærlige venner, en trofast partner og en interessant og kreativ jobb.

Andre personer syns det er spennende og morsomt å være sammen med deg. Er det en sosial sammenkomst på gang, vil ditt nærvær gjøre stemningen bedre.

Din rastløshet og søken etter spenning kan døyves ved å stimulere sinnet: lesing, kunst, reiser og selskaper osv. vil være bra for deg. Sørg likevel for å holde balansen mellom ro og aktivitet.

Farger som vibrerer med tallet 5 er sølvgrått, mosegrønt, lyseblå, turkise farger –healing farger.

Krystall steiner som vibrerer på dette tallet er aquamarin, platina, lys Jade, lysgrønne turkiser.

Din erkeengel energi er Shamael som symboliserer nåde og velgjørenhet.

FEMMER ENERGIENS SKJULTE SIDER.

Egenskap: Behov for frihet til å glede seg over livet.

Du er blant dem som ønsker å tilføre verden magi. Du har et kritisk blikk, og liker å avdekke mysterier. Du hater å være fanget og kontrollert, du lever for å uttrykke deg fritt. Fordi dette er et tall med høy energi, kan du tiltrekke deg feil personer. Du vil merke det da feil type person tapper deg for energi i stedet for å gi deg glede.

TALLET 5 I DITT FØDSELSÅR, LYKKEJEGEREN.

Her legger man sammen alle tallene. For eksempel i 1976: 1+9+7+6 = 23/5, altså generasjon /5.

Dette nummeret beskriver krav vi må oppfylle for å oppleve og lære om vår hensikt i livet. Sammenlignet med livsveistall og holdningstall, er det svakere, men det er ikke ubetydelig. Det representerer byrden av den generasjonen vi bærer. Derfor bør våre manifestasjoner og oppførsel være i harmoni med generasjonskrav.

Du tilhører en generasjon som er rastløs, åpen og omskiftelig. Dette er intellektuelt sterke mennesker, rasjonelle og forut for sin tid. Ikke bekymre deg for om du vil bli forstått.

Ditt ønske er å leve livet ditt til fulle, så det vil være mange endringer og mye reiser for din rastløse sjel. La deg ikke stoppe, for dette har å gjøre med hvem du egentlig er, og hva du skal oppfylle i eget liv.

Ditt behov for frihet og uavhengighet er viktig for deg. Mange medlemmer av denne generasjonen finner sin formue i utlandet fordi de har det bedre når de er så langt fra fødestedet som mulig. Du vil ha alt umiddelbart, uten forsinkelse, og du bør følge dine ønsker uten å vie for mye omtenksomhet til dem. Men du har ingen klar retning i livet. Du går dit livet fører deg. Dette er nødvendig for at du skal føle deg hel og bli bedre kjent med deg selv. Å oppfylle ditt generasjons krav vil gi deg glede, frihet og innsikt i eget liv, så vel som i andres.

TALLENE I DITT NAVN: SKJEBNETALL, EGOTALL OG SJELETALL.

SKJEBNETALL 5: KUNNSKAPEN OM DIN DRIVKRAFT I LIVET.

Tallet regnes ut ifra ditt fulle navn ved fødsel. Summen av alle vokaler og konsonanter.

Din hensikt i dette livet er å skape forandring. Du gleder deg over livet. Du liker å holde selskaper, og samle venner og kjente. Du er eventyrlysten og nyskapende. Men pass på så ikke ditt behov for flukt brytes ned via rus, alkohol, arbeid eller reiser. Du er et naturlig talent som detektiv, og kan avdekke hva som ikke er sant og ærlig hos personer og styresmakter. Med dette kan du være et bidrag i verden til å lede den ut av hykleri og inn i sannhet. Still spørsmål ved autoriteter, og vær kritisk. Se bakenfor det opplagte.

Verden trenger foregangs personer, og du er en av dem. En vakker dag kan en av dine ideer bli standarden.

Pass deg for å komme i skade for å lukke igjen dine følelser. For mye aktivitet lukker følelsene. Ta deg litt tid til å kjenne etter hvordan du har det.

EGOTALLET 5. DIN PERSONLIGHET.

Dette tallet avslører medfødte kvaliteter. Det er ditt fødselsnavn som er lagt til grunn for beregningen. Tallet avslører dine talenter og evner, og påvirker sterkt ditt yrkesvalg.

Ved å legge sammen alle konsonanter i ditt fulle navn, finner du ditt egotall.

Du fremstår som allsidig, nysgjerrig og aktiv med forkjærlighet for frihet på alle nivåer, fysisk, emosjonelt, mentalt og åndelig. Ditt ønske er å oppleve livet til fulle uten å gå glipp av noen ting. I yrkeslivet vil en selvstendig jobb være en fordel.

Det andre ser hos deg er den siden som utstråler glede og energi. Tallet 5 er et aktivt tall, med mange ideer. Du gir inntrykk av at du liker fest, moro og aktivitet. Andre ser på deg som en person som er glad i spenning og eventyr. Det kan virke som du fort kjeder deg, og du kan derfor bli misforstått av de rundt deg.

Innen arbeid passer du til å jobbe i et firma som gir deg frihet til å utvikle deg selv. Mange kjente femmere har vært poeter, forfattere, idealister, oppfinnere og eventyrere. Kjente personer er George Washington, Charles Darwin og John Cleese.

SJELETALL 5

DIN SJELS HENSIKT.

Tallet regnes ut ved å legge sammen alle vokaler i ditt fulle fødselsnavn.

Din sjels hensikt som ikke er synlig for omverdenen. Det sier noe om hvem du er, og hva du føler i deg selv. Det er din sjels hensikt som vises i dette tallet.

Din sjels hensikt avspeiles som et indre ønske og drivkraft til å gjøre det du har lyst til i livet.

Med sjeletall 5, er frihet og forandring viktig. Hvis du lever i strid med ditt sjeletall, vil det i livet ditt manifestere seg som sorg og en følelse av å ikke være god nok. Sjeletallet er viktig for vår indre reise i livet, og derfor viktig å forstå, for det er dette som vil lede deg til indre fred.

Med sjeletall 5 har du en stor drivkraft på å reise og avdekke mysterier i verden, oppleve nye steder og tradisjoner og oppleve andre kulturer og historiske monumenter. Å være i stadig bevegelse mot nye steder og opplevelser, får deg til å føle deg hel og at du lever.

DEN DYPERE MENINGEN MED TALLET 5. KARMISK GJELD OG KARMISK LEKSE.

14/5 – KARMISK GJELD I TALLET 5.

Karmisk gjeld regnes ut fra sammensatt tall i fødselsdato, navne-tall, sjele-tall, konsonant-tall, forenklet ned til ett siffer.

Hvis dette tallet blir 14/5, har du en karmisk gjeld å gjøre opp for. Dette betyr ikke at de med fødselsdagstall 5, automatisk har en karmisk gjeld eller karmisk oppgave. Karmisk i denne sammenhengen betyr å gjøre opp for urett man har utført i tidligere liv, eller vært utsatt for.

Hvordan balansere ut din karmiske gjeld? Sett fokus på dine handlingsmønstre. Når man anerkjenner de mønstre som ikke gagner, kan man også jobbe mer bevisst med dem og skape mer harmoni og balanse.

Den karmiske gjeld fra tidligere liv avspeiler seg i for mye fokus på egen person, slik at man har utviklet egosentriske trekk. Tallet gir ofte plutselige og uventede hendelser, for det var det som skjedde i ditt tidligere liv der menneskelig frihet ble misbrukt.

De som er påvirket av denne energien blir tvunget til forandringer og uventede hendelser hele livet, og må tilpasse seg disse endringene. Beskjedenhet og måtehold er viktig for å lære leksen fra dette tallet.

KARMISK LEKSE I TALLET 5

Tallet regnes ut fra dine manglende bokstavers tallverdi i ditt fødsels navn og dine hovedtall. Dersom du mangler tallet 5 i ditt numeroskop, har du en karmisk oppgave: Frihet og forandring i alt du gjør. Det kan være at du er redd for forandringer, er uansvarlig, flakkende og inkonsekvent. Mulig at du også kan oppleve en rastløshet, som du forveksler med kjedsomhet. Veien til frihet for deg ligger i kommunikasjon og bevegelse. Du skal lære om frihet i alt du gjør.

Å ta litt lettere på livet, og la utfordringene ligge, er et sunt skifte. Glem detaljene, og se det store bildet. Nettopp dette skjer når du skifter fokus og gjør noe helt annet en stund, når du foretar en reise, skifter miljø, opplever noe annet. Kanskje, når du har vært borte fra A4 livet en stund, så er utfordringene forduftet. Dette er sider ved deg selv du bør jobbe med for å kunne følge din livsplan. ●

Artikkel i nettmagasinet Orakel nr. 1, 2021.     https://www.mystikk.no

Artikkel i nettmagasinet Orakel nr. 5, 2020.     https://www.mystikk.no/

Artikkel i nettmagasinet Orakel nr. 4, 2020.    https://www.mystikk.no/

Artikkel i nettmagasinet Orakel nr. 3, 2020.     https://www.mystikk.no/

Artikkel i nettmagasinet Orakel nr. 2, 2020.   https://www.mystikk.no/

PÅ MESSE STAND MED TAROT OG MEDIUMSKAP SOM VERKTØY

Der skulle alt være på plass, bannere, plakater, produkter og kortstokk. Jeg er klar for helgens messe.

Min stand er bakerst i messehallen, noe som vanligvis er en bra plassering jf. Feng shui prinsippene.

Det nye er at messa er døpt om til en Body, Mind, Spirit messe. Midt i hallen er det plassert et kjempestort telt med åpne vegger. Teltet er deilig innredet med yogamatter og puter i vakre farger. Yoga hører med på denne messa. Teltet tar mye plass og kundene som skal til meg vil nå komme, enten fra foredragssalene, eller de har tatt en runde og først passert alle messestandene langs veggen på denne store salen. «Det blir som det blir, og jeg får helt sikkert de kundene jeg skal ha, uansett», tenker jeg.

Tarotkort

Tarot som verktøy, er et eldgammelt kortsystem, hvor den eldste, gjenlevende tarotstokken skriver seg fra 1392. Hvordan er det mulig at dette hjelpemiddel kan være sannhets talende i vår tid? Jeg vet ikke hvordan de ble brukt i tidligere tider.

For meg er tarot stokken en kombinasjon av astrologi med de fire elementer, numerologien med sine tall, og et universelt billedspråk i symboler, som snakker for seg selv, uansett tidsalder.

Her finner man livet i bilder, fra barn til voksen, både på et emosjonelt og fysisk plan. I tillegg bruker jeg ekstra sensorisk persepsjon/klarsyn, det vil si oppfatninger utenfor sanseapparatet.

Disse kombinasjonene gir resultater. Det er som med en datamaskin. Du kan spørre og få svar på et ikke tenkende nivå. Kall det fra Kilden eller ditt høyere selv. Jeg opplever kortene som en link til kundens høyere selv, der alle svarene ligger, uansett tid. Og det er ikke alltid at kunden selv har tilgang til denne informasjonen. ⁂

Åndelig veiledning

Ei eldre dame kommer til min stand. «Endelig fant jeg deg», sa hun. Hun hadde vært på nettsiden min, og bestemte seg for at hun skulle til meg. Hun sendte ut tristhet og lite energi, og jeg forstår at hun har det tøft for tiden. Hun er 76 år og forteller at mannen hennes døde for 3 år siden, og hun har ikke vært seg selv siden den gang. Det var et livslangt kjærlighetsforhold, fikk jeg vite, og hun hadde bilde av ham på et skap like ved soveroms døra, så hun kunne si god natt til ham hver kveld. Hun opplevde en tristhet som hun ikke ble kvitt. Jeg kjenner plutselig en kulde på standen. En annen energi av tilstedeværelse kommer inn. Nå er mannen hennes her og vil gi henne en beskjed.

Jeg legger ut kortene på bordet, ber om informasjon via kortene. Og den kommer: «Den tristheten du har er ikke din», sier jeg. «Det er din manns». Hun har i 3 år tatt inn og vært i hans energi. Ikke rart hun er sliten. Han er veldig lei seg for at hun fremdeles sørger. Det kommer gjennom tårer fra mine egne øyne, som ikke er mine. Avdøde ønsker at hun skal begynne å leve livet slik det var før han gikk bort, ved å gjøre de ting hun likte å gjøre før, for han har det bra nå.’ Så er beskjeden gitt, og energien/kulden er straks borte. Hun takker for beskjeden og sier at nå skjønner hun hvorfor hun har hatt det slik. Hun forlater meg, mye lysere til sinns enn da hun kom.

Famile og arv

Kunden forteller om sitt vakre barndomshjem der hun vokste opp på ei øy utenfor Bergen. Det er bestemt at stedet skal være i familiens eie. Det er skrevet ned på skjøtet over eiendommen.

Kundens utfordring er at alle de fire barna vil ha stedet. Hun forteller om den sønnen som bor utenlands og om hvor snill han er som tilbyr henne penger om hun føler at hun har lite.

Bilder begynner å komme opp for mitt indre sinn, og jeg ser uvennskap mellom barna hennes på grunn av dette huset. Det blir mye uro, og huset vil ikke bli ivaretatt etter henne. «Du vet», sier jeg, «du har full rett til å gi dette huset til et av dine barn som du vet vil ta vare på det. Det er det viktigste du skal gjøre. Ta kontakt med banken din, få takst på eiendommen og gjør opp den arven nå»

Hvis ikke det blir gjort, vil huset i verste fall bli solgt ut av familien. «Selg huset til det barnet du føler vil ivareta det på beste måte. Oppgjøret for huset kan du dele mellom dine andre tre barn og deg selv. Så er den delen av arven gjort opp».

Den beskjeden ble hun veldig glad og lettet over, for det hadde hun ikke tenkt på. Sønnen som bodde utenlands ville gjerne ha en tilknytning til Norge, og dessuten hadde han orden på økonomien, så han skulle få hytta og kjøpe ut de andre.

Hun takket meg for all hjelp og var glad for at hun hadde fått tips om dette. Jeg ønsker henne lykke til og gir henne en klem. Dette var den første kunden denne helga som trengte min livserfaring i sin prosess. Min livserfaring hadde, via min sjel, bidratt til løsning for kundens arvesak.

Omsorgssvikt

En ung jente på 22 kommer til meg sammen med to venninner. Hun gir meg et tema: Mor. Jeg får opp konflikten mellom henne og moren, noe som også gjelder alle hennes andre søsken. Hun har ikke vært i kontakt med sin mor på et år. Hun er veldig lei seg, lurer på om hun kommer til få kontakt med moren sin igjen. Det er moren som vil ha det slik. Jeg legger opp et tarot legg for henne. Kortene viser terapi.

Vi avtaler en ny time, der hun kan få frigjort sin avhengighet til moren, slik at hun kan starte på sin egen frigjøringsprosess. Jenta skjønner nå at det er flere enn henne med de samme problemer. Hun er glad for løsningen jeg har foreslått, og tar den til seg i takknemlighet. Hun er lettere til sinns etter denne behandlingen, og hennes fokus og energi er der den skal være, hos henne selv.

Familiekonflikt

foreldre som ikke får se sine barnebarn –

3 kunder samme dag med samme tema

Det er tristhet, tårer, og tap av barn og barnebarn som er tema. De vil selvfølgelig vite om det finnes noe håp for at dette skal ordne seg igjen. Alle kjenner de på en konflikt de selv ikke er i stand til å gjøre noe med, da dette avhenger av deres barns avgjørelser. De har bestemmelsesrett når det kommer til om besteforeldre skal ha kontakt med barnebarn. Hva kan de gjøre når deres egne barn nekter dem samvær med barnebarn?

Disse 3 kundene den dagen på messa, var som bestilt! Her skulle jeg gi dem råd og trøst om å miste kontakt med barn og barnebarn, sette meg inn i deres situasjon, en situasjon som jeg selv, akkurat hadde gjennomgått. Snakk om synkronitet i tid og hendelse. Via kortene og NLP/nevrolingvistikk programmering, ble usunne, negative, følelsesmessige bånd kuttet mellom mødre og egne barn, slik at de kunne bli fri og begynne å leve sine egne liv i stedet.

Beskjeder fra den andre siden

En eldre dame med ei jente i rullestol blir stående foran min stand. Damen kommer bort og sier at hun fikk veldig lyst til å gråte når hun kom forbi her. Jeg forteller henne at det ikke er unormalt å være sensitiv og gir hennes datter i rullestol en brosjyre om meg. De går videre, men kommer plutselig tilbake igjen.

Damen forteller at da de hadde passert min stand så forsvant gråten. Datteren i rullestol hadde vist moren bilde av meg og spurt om hun gråt når hun så meg? Da hun så bildet, følte hun igjen den sterke trangen til å gråte, derfor kom de tilbake, kunne moren fortelle.

Da jeg sier at hun kan sette seg hos meg, kjenner jeg en sterk kulde og damen begynner å fryse. Jeg forteller henne at det er noen her fra den andre siden. Jeg ber om kontakt med ånden og får opp et flash av en mann og info ’40 år og senere’. Det er ikke mulig for meg å få opp mer info. Kunden forteller da om sin sønn som døde da han var 7 år og at hun har savnet ham hele livet.

Det er hennes sønn som viser seg som den han ville ha vært i dag. «Skal se om jeg får beskjed gjennom kortene», sier jeg og begynner å legge ut kort. Etter halve legget merker jeg at kulden er tilbake, og jeg skjønner da at det er akkurat de kortene hun skal ha fra sin sønn.

Det handler om at hun må legge bak seg alle bekymringer og starte opp med å leve sitt eget liv. Hun har vært veldig flink til å lytte til andres problemer og ta seg av andre som trengte henne. Nå er det hennes tur til å begynne å tenke på seg selv.

Hun får også vite at hennes sønn er hennes beskytter og følger henne, og at hun ikke trenger å sørge lenger. En ro som hun ikke har opplevd på lange tider senker seg over kvinnen, og varmen kommer tilbake rundt oss. Hun sier at det var veldig godt å få disse beskjedene. Hun er svært takknemlig og glad når hun forlater meg, og takker meg flere ganger for denne stunden.

Dette året hadde jeg akkurat satt full fokus på mediumskap gjennom kurs og lært teknikker for å kunne ta styringen selv når det kommer til hvilke energier man skal ta inn over seg og når det skal skje.

Gjennom et langt liv, har angsten for hvem som dukker opp og tar kontakt fra den andre siden, vært stor. Jeg har ikke kunnet regulere det selv. Det har vært flash av mennesker jeg ikke kjenner, og forvarsler om død og ulykker og sanne drømmer. Det har vært svært belastende for meg helt fra 12-13 års alderen da jeg begynte å huske hendelsene.

Etter mediumkurset ble jeg i stand til å regulere dette selv. Nå er det ikke lenger skremmende fordi kontrollen ligger hos meg selv. Tapte sjeler, som har forlatt oss, er en kilde til informasjon og hjelp i våre egne liv. 

Annekarin Athena Angelina Lyyshaug har praktisert Tarot Readinger siden 1996, og andre former for lesing siden barndommen.

Hun har et naturlig forhold til drømmer, spådom og usynlige energier, noe som har fulgt henne gjennom livet. Denne ekstra dimensjonen er en gave og en berikelse i hennes liv.

 https://www.mystikk.no/ Du må være medlem for å se nettutgaven av bladet Orakel og Harmoni.