Annes Life Coaching.


Veien til ditt indre

Tarot og Numerologi 

NUMEROLOGISK ANALYSE - TALLET 9

Å sammenligne dine tall med andres, gir deg en bedre forståelse for ditt forhold til andre. Gleden av en numerologi analyse, er den innsikten du får i deg selv. Å sammenligne dine tall med andres, gir deg en bedre forståelse for ditt forhold til andre.

NUMEROLOGI. TALLET 9

Er du født den 9., 18., eller 27. i måneden, vil avsnittet Fødselsdagstall 9, være spesielt viktig for deg.

TALLET FOR DIN PERSONLIGHET

Tallet 9 styres av planeten Mars, i elementet ild. Du er en fighter med bein i nesen og en sterk vilje. Du verken kan, eller vil kompromisse med dine verdier. Av største verdi for deg, er ønsket om betydningsfulle relasjoner. Du foretrekker heller ensomhet, fremfor å hengi deg til det overfladiske.

Du er en person som går rett til sakens kjerne og kommer øyeblikkelig til poenget. Sluhet, uærlighet og baktanker er ikke din stil. Du er fullstendig blottet for kompliserte strategier når du ønsker deg noe. Siden du er så direkte, forventer du også at andre skal være det samme, noe de slettes ikke er.

Din sterke karakter kan virke litt overveldende på noen, og gi dem problemer, slik at de tar avstand fra deg, og konkluderer med at de ikke liker deg, fordi at de selv har en mere langsom og ikke så klar energi. Derfor kan du ha flere uvenner enn venner.

Du har også en motsatt side, som jo alle har. Du har lett for å stole på andre, og er svært lite forberedt på at andre kan være både uærlige og falske, noe som gjør deg såret og skuffet, og i verste fall, slår deg helt i bakken.

I ditt indre er du menneskevennen som nærer omsorg og kjærlighet for andre og føler et indre kall for å gjøre verden til et bedre sted å være.

Livet er syklisk, og vi er alle en del av en større helhet. Du bærer visdommens lys, og er i stand til å kommunisere det ut i den materielle verden, gjennom forretninger, effektivitet og god mental kommunikasjon. Du er effektiv og god til å organisere, men må ha kontrollen selv, ellers mister du interessen for det hele.


TALLET 9 I DET ÅRET DU ER FØDT

Har du et snitt tall 9 i ditt fødselsår, kan dette avsnitt være interessant for deg.

Eksempel: 1971= 1+9+7+1=18=1+8=9

Generasjon nummer ni indikerer at du tilhører en generasjon som er hardtarbeidende, vedvarende og sta, en generasjon som trenger å bære byrden av verden på skuldrene, men også for å bli kvitt den. Det er et slags offer som du har akseptert med sikte på å fikse det andre har rotet til og ødelagt.

Det er ikke en enkel jobb, så du vil ikke ha mye tid til deg selv og dine personlige gleder, fordi det alltid vil være noe å gjøre. Du vil imidlertid ha tid til andre, og du vil nyte selskap av et bredt utvalg av mennesker.

Medlemmer av denne generasjonen er reservert, noe som gjør det vanskelig for alle å vite hvordan de virkelig føler seg eller hva som er i hodene deres.

Denne generasjonen har vanskelig for å akseptere forandring og ytre påvirkninger. De er urokkelige når de setter seg noe fore.

De søker følelsesmessig oppfyllelse, og siden de ikke har tid til seg selv, kan de bli sett på som uheldige i denne søken.

Når det gjelder helsemessige forhold, må de passe seg for arvelige sykdommer, og deres føtter og hypofysen er også følsomme.


LIVSVEISTALL 9.

 Ditt fundament. Din personlighet.

Tallet summeres av tallene i din fødselsdato, som reduseres ned til ett siffer.

Dette tallet representerer det din høyere bevissthet har valgt at du skal lære og utvikle, og få integrert i dette livet. Det er denne veien du bør ta i livet. Du er vel forberedt til dette, da alle egenskaper du trenger til denne oppgaven, allerede er integrert i deg selv. Følger du din livsvei, vil ting legge seg til rette for deg, og du vil oppleve at alt du gjør, kan du gjøre med letthet, fordi du er på riktig vei. Imidlertid er det slik at mange velger den veien skjebnen viser (ditt skjebnetall, basert på ditt navn). Det er denne energien våre foreldre har gitt oss gjennom navnet, mens livsveistallet er bestemt før vi kommer til verden.

Livsveistall 9 styres av planeten Mars, som gir deg mye handlingsenergi. Din livsvei vil preges av tallet 9, som først og fremst er besluttsomhet, det å følge det du tror på. Det du tror på vil du etterstrebe med enorme ambisjoner og drivkraft. Derfor vil det alltid være noen som er misunnelig på deg. Du bør være bevisst på andre som forsøker å sabotere dine planer, og gjøre ditt beste for å roe dem ned.

Annekarin Athena Angelina Lyyshaug har praktisert Tarot Readinger siden 1996, og andre former for lesing siden barndommen. Hun har et naturlig forhold til drømmer, spådom og usynlige energier, noe som har fulgt henne gjennom livet. Denne ekstra dimensjonen er en gave og en berikelse i hennes liv. www.tarotnorge.net 

Helse: Du er en person som ofte ønsker å ha kontrollen, samtidig som du er en dyktig organisator. Unngå å være for impulsiv og dristig, for da unngår du også kritikk, noe som kan være svært vanskelig for en nier.

Det beste for deg er å unngå fet mat og alkohol. De urtene som vil gjøre deg godt, er hvitløk, løk, pepperrot, rabarbra og ingefær.

Spesielle år, som går opp i 9, kan ha med din helse å gjøre på en positiv måte: 9, 18, 27, 36, 45, 54.

Farger som vibrerer med dette tallet er karmosinrødt, oransje, dype rød toner.

Krystallsteiner som vibrerer på dette tallet er rubin, ildopal, blodstein, granat og rød aventurin.

Din erke engel energi er erkeengelen Gabriel – budbringeren for guddommelig budskap.

Med tallet 9 på din livsvei, har du hatt store problemer med din opprinnelige familie. Mulig du har følt deg uelsket eller sveket av mor eller far. Siden du har problemer med å kutte familiebånd, kan det hende at du føler et totalt ansvar for dine foreldre. Men det er slik, at alle personer har et eget ansvar, og hvis du har pålagt deg dette, er det viktig å kutte bånd og løsrive seg energetisk.

Du bør være snillere mot deg selv, og ikke ta livet så alvorlig. Du er en person som ikke ønsker å stå i sentrum av oppmerksomheten, men andre vil plassere deg der uansett, da du fremstår som besluttsom og bestemt. For det er som om ting fungerer for deg på din livsvei. Det ironiske er at du er den eneste som ikke ser det. Og du vil klare alt du setter deg fore. Dette er viktig å være klar over, slik at man ikke tiltrekker seg oppgaver man egentlig ikke ønsker. For å snu denne tiltrekningen av mye arbeid, er det viktig for deg å snu oppmerksomheten til de andre rundt deg, slik at fokus fordeles.

Du er tross alt kommet hit for å gjøre en positiv forskjell i verden. Intet mindre. Så ta vare på din energi og bruk den riktig.

Hvis du føler at du har havnet på den negative siden av ditt livsveis tall, bruk denne affirmasjonen for å unngå fysisk sykdom: «Jeg gir med glede slipp på fortiden, og tillater kun kjærligheten å omslutte meg»

Dine utviklingsområder er ofte det stikk motsatte av de positive sidene ved tallet. Alle tall har en negativ side, og med deg kan det være at du blir overfølsom, egoistisk og umoralsk. Du henfaller til fortidens problemer, med fare for manglende personlig holdning. Husk da at, nå kreves det balanse i deg selv, fordi du er på overtid med deg selv, og har gitt for mye uten å få påfyll. Gi slipp på situasjoner og mennesker du ikke kan gjøre noe med. Gjør det du vet setter deg i en roligere modus, enten det er tid ute i naturen, på fjellet, eller ved sjøen. Tilbring tid til lesing, maling, kursing, musikk osv. Det du vet gir deg ro.


SKJEBNETALL/NAVNETALL 9.

Tallet settes sammen av alle dine tall i navnet. Tallet blir ofte høyt, og reduseres ned til ett siffer.

Har du tallet 9 som snitt tall, enten blant vokaler, konsonanter eller i hele navnet, er dette informasjon til deg. Tallet 9 står for gjennomtrenging, målbevissthet, impulsivitet, slagkraft, seksualkraft og aktivitet.

Du er en person med selvinnsikt fra hjertet, du trenger å tilegne deg mye selvinnsikt for å bli hel. Gi slipp på gamle familieproblemer. Det kan ende med at du kommer til å leve i bitterhet mot familien, at du påtar deg altfor stort ansvar for dine barn, eller andre i familien som trenger det.

For å oppnå sjelefred, er det viktig at en nier utvikler en eller annen form for åndelighet, som støtte og veiviser til sitt eget liv. Nierne har stor kraft, og de aller fleste av dem opptrer klokt som det godes kraft for andre. I perioder trenger nieren å trekke seg tilbake for å finne sin egen sannhet i forhold til samfunnet rundt seg.

Tallet 9 forbindes med høyere bevissthet, begynnelse og fullendelse. Med dette tallet kommer du sannsynligvis til å utvikle deg inn i en høyere bevissthet. Dette er englenes tall og innvielsens tall. Tallet har i seg alle de andre tallenes krefter. Uansett hvilket tall fra 1 til 9 du summerer med 9, vil snittet alltid ende med det tallet du summerte.

Det er også erfaringens tall, som gjør deg fullendt på det fysiske, mentale og åndelige plan. Du kan komme dit om du lærer deg til å gi slipp på alt det du ikke trenger i livet ditt. Bekymringer og problemer kan hindre deg i å nå dine mål.


Ønsker du å vite mer om din åndelige drivkraft, den skjulte påvirkningen som du har med deg fra tidligere liv? Det kan være viktig, og kan hjelpe deg videre i din utvikling i dette livet. Dette regner jeg ut gratis for deg dersom du sender meg ditt fulle fødenavn – navn ved dåpen. Oppgi navn og mailadresse. Sendes til [email protected], eller som sms til mobil 47675664