Annes Life Coaching.


Veien til ditt indre

Tarot og Numerologi 

Hei min hjelper. Du sa salg i mars! Industrihallen ble solgt i går! Holder på med alt papirarbeid. 😊Det har vært tøft i to mnd, men sto den av👍🙂. Neste bit tar jeg når alt er ferdig her. Overtagelse om en uke. Takk skal du ha. 👠 Åse B. Trondheim.

Det var en glede å møte deg på messa i Bodø, du er utrolig dyktig. Har allerede anbefalt deg til mange. Det er svært sjelden å møte noen som er så treffsikker som du og som er så seriøs. Jeg liker måten du tenker på vedrørende veiledninger, den sammenfaller med slik jeg ser det. Det er ikke alle alternative aktører som er like seriøs, og derfor var det en svært positiv overraskelse å møte deg. Jeg kommer gjerne tilbake til deg for å få veiledning.

Gode tanker fra Elin

TILBAKEMELDINGER FRA KUNDER.

Takk for sist! Jeg møtte deg på messa i Bergen. Du imponerte meg med din treffsikkerhet. Det var så lett å prate med deg, at det kjentes ut som jeg hadde kjent deg i mange år. Gidske H. Bergen

Hei Anne K. Du er rå til å spå 😄. Fikk etterbetaling fra Nav nå 😄. Ønsker deg en fin dag videre 💚 Klem fra Bente A, oslo. 🦋

Jeg oppfattet Annekarin som en rolig og imøtekommende veileder som tok seg god tid til å snakke med meg. På meg virket du veldig seriøs og din beskrivelse av meg stemte 100%. Det du forutså for meg ligger noe fram i tid, men jeg er veldig klar for endringene. Jeg tok kontakt med Annekarin pga en anbefaling fra noen som hadde vært hos deg. Jeg følte at Annekarin hadde et ønske om virkelig å hjelpe og jeg kan anbefale å ta kontakt med henne for en "opplysende" samtale.

Hilde, Lofoten.

Anne er en tillitvekkende person som jeg følte godt for. Syntes du formidlet godt det kortene fortalte deg.

Du så et stort pengebeløp til meg, og det viste seg å stemme.

Du så at min mann i et perspektiv på 3 mndr ville trenge rekreasjon/trekke seg tilbake.Han har fått tilbud om rekreasjonsopphold ved Kurbadet i Tromsø i slutten av januar 2015, og det blir da ganske nøyaktig 3 mndr etter at jeg var hos deg.

Jeg ble meget fornøyd med deg og håper å komme tilbake til deg ved en senere Alternativ messe i Tromsø

Reidun W. J. Troms

Anne er svært dyktig og treffsikker med tarot kortene. Jeg er selv overrasket over hvor konkrete svar jeg fikk. Disse svarene har vist seg å stemme nå i ettertid. Jeg gir Anne de beste anbefalinger, så ikke nøl med å ta kontakt med henne! Tusen takk Anne!

Berit, Oslo

Jeg synes du virket profesjonell, troverdig og rolig i forhold til den jobben du har. Jeg fikk mye god rådgivning i forhold til hvordan jeg burde fortsette veien videre. Mye stemmer med det du sa, spesielt en ting har stemt 100 prosent. Mine forventninger ble helt klart innfridd

Denne type konsultasjon ga meg styrke til å håndtere det jeg lurte på, og jeg ble roligere i forhold til den uvissheten jeg kjente på og ble motivert til å stole på meg selv og min magefølelese.

Jeg kan helt klart anbefale deg videre.

Cathrine, Hamar

Fikk et veldig godt inntrykk av Anne som veileder. Hun har en veldig behagelig stemme.

Alt som ble fortalt om min situasjon stemte veldig. Det var første gang jeg prøvde tarot, og jeg er veldig fornøyd. Fikk nye motivasjoner og fikk mye bekreftet.

Blir absolutt å anbefale Anne videre!

Benedicte H. Troms

Du var rolig og fin å prate med og du hadde en fin måte å formidle ting på. Fikk gode svar på mine spørsmål og mye stemte av det du sa om min nærmeste familie og om meg. Mine forventninger ble innfridd og jeg ble veldig glad for veiledningen. Fikk litt informasjon om Feng shui også. Motiverende. Jeg kommer absolutt til å anbefale deg videre.

Christin T. Buskerud.

Jeg hadde et veldig godt inntrykk av deg. Du var lett å prate med, du hadde en ro rundt deg som gav meg tillit. Følte du tok deg god tid selv om tiden var avgrenset.

Du sa ting som jeg egentlig lurte på, men som jeg ikke spurte direkte på. Dette var svar som var viktig for meg, men var ikke bevist det på forhånd. Du var konkret i tilbakemeldingene, noe som er viktig for meg.

Du fikk frem at jeg var i en ventetid nå ift bolig, og at jeg skulle flytte inn i en leilighet i løpet av kort tid. Dette stemmer, forhåpentligvis skjer dette i løpet av mai.

Jeg spurte om kjærligheten, og her var du ærlig. Du fikk frem at min 18 år gamle datter hindret meg ubevist i dette, at jeg ikke kommer til å få meg kjærest før hun har flyttet hjemmefra. Vi er veldig tett, og jeg tror at jeg ikke klarer helt å slippe noen inn på meg før hun er ute av "redet".Jeg har tenkt mye på dette. Mye dreier seg om barna, vår hverdag, og tiden er ikke inne før hun har flyttet.

Jeg kjente at jeg ble glad, fikk energi av å snakke med deg. Du satte ord på ting som har gjort meg mere bevist, og som gav meg motivasjon til å jobbe med meg selv for å få bedre selvtillit. Du har gitt meg motivasjon og energi til å ta fatt på livet videre, og at jeg kanskje har stresset litt ned mtp kjærligheten akkurat nå, for tiden er ikke helt inne.

Jeg har allerede anbefalt deg og snakket positivt om deg til noen venner.

Oddrun S. Ålesund.

Møtte Anne på Alternativ messen i Sandvika. Ville gjerne hun skulle gi meg veiledning i kort, da hun aldri hadde sett meg før. Anne så mye av min livssituasjon. Endring i forhold, hussalg, huskjøp , min økonomiske situasjon, osv. Må si jeg er imponert. Hun sa det meste skulle være skjedd innen 3 mnd, og jeg kan bekrefte at har skjedd. Kan anbefale Anne på det varmeste.

Marit B. Moss

Heia Anne! Får trygdeleilighet i løpet av en måned JIPPI!

Takk for spådommen, den klaffa!

Kristin S, Hamar

Mitt inntrykk av Anne som tarot leser er veldig bra, og det føltes riktig for meg å velge nettopp henne blant mange andre tarot lesere. Jeg fikk svar på mine spørsmål, og hun holdt seg til tema. Veldig mye av det som ble fortalt, stemmer. Forventningene ble innfridd og jeg anbefaler henne gjerne videre.

Anette L.Tynset

Da jeg kom til din stand på Alternativ messa på Hamar, følte jeg en stillhet som trekte meg til deg! Fred og harmoni og du er ei rolig koselig dame !!

Jeg fikk klare svar og direkte på de jeg ønsket det. Jeg skjønte raskt at du kan faget ditt for jeg har hvert hos mange før jeg kom til deg !

Jeg må si at du er treffsikker, og noe av det jeg spurte om skjer da jeg er rede for det.

Ja jeg ble og er storfornøyd og gleder meg til neste møte med deg Anne ((!!))

Det å få en bekreftelse på noe du funderer på er en stor gave i seg selv, det var veldig godt å sitte hos deg !

Jeg vil på mitt varmeste anbefale deg til andre med en god følelse i mitt hjerte.

Du er dyktig i faget ditt og jeg håper mange vil benytte seg av dine talenter.

Mette N. Osen.

Jeg opplever deg som veldig jordnær, trygg og rolig dame som viser omsorg og empati til sine kunder. Hadde spørsmål om økonomi. Du la flere legg på dette, men ingenting om økonomi kom opp. Så konklusjonen ble at penger skal ikke være fokus, for det vil ordne seg. Jeg fikk oversikt over livet mitt og visshet om at ting er som de skal være akkurat nå, ingenting å bekymre som for. Mine forventninger ble innfridd og jeg anbefaler deg gjerne videre.

Eija Birgitta H. Ålesund

Jeg fikk et veldig godt inntrykk av deg. Jeg følte meg trygg hos deg Er sikker på at du gjør ditt beste for de som kommer til deg og at du virkelig kan det du gir fra deg Jeg valgte deg ut ifra intuisjonen og ble veldig fornøyd. Jeg fikk svar på det jeg spurte deg om. Flere ting stemmer blandet annet at jeg er veldig sliten det har kommet mer og mer. Jeg vet også at noe ligger i nær fortid. Jeg føler at alt du sa til meg stemmer og lyder på en måte kjent for meg. Jeg skal høre på lydfilen mange ganger og gir deg mine beste anbefalinger

Eva H. S. Drammen.

Jeg møtte deg på Hamar på alternativ messa der. Fikk et tarot legg. Synes det var veldig bra. Du var blid, hyggelig og oppmerksom. Du forklarte kortene på en forstålig måte. Jeg fikk svar på mine spørsmål og en del har alt stemt. Jeg ble glad og motivert. Anbefaler deg gjerne til andre.

Du fortalte litt om feng shui og det virket også interessant.

Heidi H. Hamar

FENG SHUI BEDRIFT, Hamar

Bruk av Feng Shui på mitt kontor

Hadde lest en del om Feng Shui, og syntes det var verdt å gi det en sjanse, og kom i kontakt med Anne Lyshaug. Bestilte Feng Shui av Anne Lyshaug til mitt kontor, og det ble forbløffende stor forskjell. Hele kontoret ble totalt forandret, både når det gjelder utseende og atmosfære. Kontoret oppleves mye mer behagelig å både være og arbeide i. Klientene og andre har kommentert hvor behagelig det er å være der. 

Etter Feng Shui innredningen, opplever jeg større kunde tilstrømming, selv i de vanligvis noe stillere månedene. Personlig opplever jeg mer velvære, bedre flyt, mye større selvsikkerhet/trygghet i det jeg driver med, og ikke minst økt mengde positive tilbakemeldinger fra klientene. Forbløffende nok, alt går rett og slett mye bedre.   

Tusen takk Anne, gleder meg stort over samarbeidet vårt. Jeg anbefaler virkelig Feng Shui til andre.

Pga. de gode resultatene på kontoret, har jeg også bestemt meg til å bruke det på min enebolig, og kan knapt vente med å føle/oppleve forandringene der… Inga S.

FENG SHUI PRIVATBOLIG

Heia Anne!

Tuusen hjertelig takk for et veldig interessant og spennende svar!:-) Dette ga meg ikke bare én vekker, men flere!

Jeg har allerede fjernet et bilde fra veggen - av en ensom dame i en åpen verandadør; hun ser på utsikten og hun står attpåtil med ryggen til!!..... Jeg var snar og fjerne det kan du tro - da jeg leste det du hadde skrevet til meg her. Det bildet var ikke i "partnerskaps hjørnet" mitt til høyre på motsatt vegg for inngangspartiet, men var til venstre på motsatt vegg for inngangspartiet. Men uansett, nå er det borte!.... TUSEN TAKK! Og jeg prøver å tenne lys hver kveld og skape litt koselig stemning:-)

Nå venter jeg bare i spenning på om det skjer noen forandringer på kjærlighetsfronten:-)

Tuusen takk igjen Anne! Dette var helt fantastisk å prøve å gjøre endringer på disse punktene i huset mitt:-)

Vennlig hilsen fornøyd kunde.

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Takk for at du kontaktet oss. Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig